Experience the benefits of Pure Natural Skincare

Daily Scrub

Intensieve Anti-aging en antioxidanten

Daily Scrub is meer dan alleen een verzorgende scrub. De heerlijke geur van natuurlijke essentiële oliën en bijzondere werking van PurezzO Clinicals Daily Scrub maken je scrub behandeling tot een ware Wellness behandeling. De zachte scrub verfijnt je poriën, zorgt voor een stralende huid en verwijdert op een milde manier de dode huidcellen zonder je huid te beschadigen. Na gebruik ervaar je het gevoel van een ongekend zijdezachte huid. 

DAILY SCRUB

€ 17,15

Alle huidtypen - milde verzorgende scrubcrème

Deze reinigende scrub met rozemarijn, paardenkastanje, glycerine en en rozenextract, verwijdert op een milde manier je dode huidcellen en geeft je huid een stalende teint. Deze scrub, met een heerlijk natuurlijk aroma. Verwijdert dode huidcellen d.m.v. rotatie, zuivert, heeft een detox werking, maakt de huid zachter en gladder, geeft een stralende teint, hydrateert en verzorgt je huid.

Gebruik: Na de reiniging een kleine hoeveelheid op een vochtige huid aanbrengen en lichte, roterende bewegingen  maken om de dode huidcellen te verwijderen. Afspoelen met lauwwarm water. Daarna Daily Toner gebruiken en een voor uw huidtype geschikte PurezzO Clinicals crème aanbrengen.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - ruim 20 Jaar Beauty Leverancier!

  • Quattro Cosmetics
  • PurezzO Clinicals
  • PurezzO Clinicals