Gezichtsscrub

PUREZZO CLINICALS NATUURLIJKE PEELINGS          

Beauty Salon

Wetenschappelijk geformuleerde peelings.

PurezzO Clinicals  biedt je nieuwste generatie peelings. Deze veroorzaken  geen onnodige vrije radicalen stress in je huid, maar stimuleren de elasticiteit, verbeteren je huidconditie,  hebben een intensief verzorgende werking en zorgen dat je optimaal resultaat krijgt. De wetenschappelijk geformuleerde peelings van PurezzO Clinicals werken met je huid samen om de huidconditie te verbeteren en maken je huid stralend. Ze hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn volstrekt ongevaarlijk voor de huid, zijn niet pijnlijk en geven langdurig resultaat. Ze verwijderen niet alleen de dode huidcellen van je huid, maar bevatten ook actieve werkstoffen die je huid intensief verzorgen.

PurezzO Clinicals Cocos Peeling.jpg

Wat doet een peeling?

Een peeling verwijderd de dode huidcellen waardoor je huidconditie verbeterd en je huid er stralender uit komt te zien.

Bovendien stimuleert het de aanmaak van elastische vezels en maakt het je huid zichtbaar gladder. Onzuiverheden verminderen en lijntjes en rimpels verfijnen. 

 

Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is, is er een ruime keuze aan milde tot zeer intensieve effectieve peelings voor  professioneel gebruik met biologische fruitzuren, glycolzuur, melkzuur, enzymen en salicylzuur (AHA`s, BHA`s en PHA`s) Speciaal om je huid thuis in conditie te houden zijn er ook peelings voor thuisgebruik.

Welke peeling voor welk huidtype?

Iedere huid verliest dode huidcellen en is onderhevig aan huidveroudering.  De huidvriendelijke PurezzO Clinicals peelings verwijderen je dode huidcellen waardoor je huid stralender en gladder wordt. PurezzO peelings  maken je huid niet dunner, maar stimuleren de elasticiteit, verstevigt, verbetert de huidstructuur en verzorgt je huid intensief.  Je kunt PurezzO Clinicals  peelings gebruikten voor anti-aging, een gevoelige huid en rosacea, een zon beschadigde huid, acné/ puistjes, een vale huid en nog veel meer... 

Welke PurezzO  peelings zijn er?

 

PurezzO biedt een uitgebreide keuze  aan milde tot zeer intensieve  peelings voor professioneel gebruik in de schoonheidssalon/ kliniek en er zijn peelings voor thuisgebruik o.a. Pumpkin Peeling, Cocos Peeling, Peach Peeling, Detox Peeling & Masque, Papaya Peeling, Renewall Peeling (professionals) en de zeer intensieve  Clinical Peeling (professionals) die tot een week na de behandeling doorwerkt. 

 

pumpkin peeling.jpg

Hoe lang duurt het herstel na een peeling?

De huid heeft na een PurezzO Clinicals peeling maar een korte herstelperiode nodig en de peeling heeft geen langdurige "down time" periode. De peelings zijn volstrekt onschadelijk voor je huid. Je huid kan een paar dagen na de behandeling wat droger aanvoelen door het vrijwel onmerkbaar afstoten van dode huidcellen , maar is direct zichtbaar gladder en merkbaar zachter. De peelings brengen je huid in optimale gezondheid & conditie, verfijnen je huidstructuur en verbeteren de opname van actieve werkstoffen en vitamines.

schoonheidsspecialist