NATUURLIJKE PEELINGS VOOR EEN MOOIE, GLADDE HUID

Om een mooiere gladde, egale en stevigere huid te verkrijgen kun je bij verzorging van je huid een peeling toevoegen. PurezzO Clinicals heeft een nieuwe generatie peelings. Deze peelings veroorzaken  geen onnodige vrije radicalen stress in je huid zoals de ouderwetse peelings, maar stimuleren juist de elasticiteit, verbeteren je huidconditie en hebben een intensief verzorgende werking. De PurezzO Clinicals peelings zorgen dat je optimaal resultaat krijgt.

 

Wij hebben ruime keuze uit milde tot zeer intensieve  peelings voor professioneel salon gebruik en peelings voor thuis gebruik o.a. glycolzuur peelings, salicylzuur peelings, enzymen peelings, Pumpkin Peeling, Cocos Peeling, Peach Peeling, Detox Peeling & Masque, Papaya Peeling, Renewall Peeling en de exclusieve Clinical Peeling. Clinical peeling is een intensieve peeling die tot een week na de behandeling doorwerkt. Hierbij kun je een lichte afschilfering van je huid krijgen, maar het resultaat is dat je een mooie, zachte, frisse, jonger uitziende huid krijgt. 

 

Omdat niet iedere huid en huidprobleem hetzelfde is kun je een huidvriendelijke peeling uitkiezen die het meest geschikt is voor jouw huidtype.

 

De innovatieve peelings van PurezzO Clinicals werken met je huid samen om de huidconditie te verbeteren en maken je huid stralend. Ze hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn volstrekt ongevaarlijk voor de huid, zijn niet pijnlijk en geven langdurig resultaat. Ze verwijderen niet alleen de dode huidcellen van je huid, maar bevatten ook actieve werkstoffen die je huid intensief verzorgen.

Je kunt PurezzO Clinicals  peelings gebruikten voor anti-aging, de gevoelige huid en rosacea, een zon beschadigde huid, puistjes, een vale huid en nog veel meer.

De huid heeft na een PurezzO Clinicals peeling maar een korte herstelperiode nodig en de peeling heeft geen "down time" periode. De peelings zijn volstrekt onschadelijk voor je huid. Je huid kan een paar dagen na de behandeling wat droger aanvoelen door het vrijwel onmerkbaar afstoten van dode huidcellen , maar is direct zichtbaar gladder en merkbaar zachter. De peelings brengen je huid in optimale gezondheid & conditie, verfijnen je huidstructuur en verbeteren de opname van actieve werkstoffen en vitamines.

De huidvriendelijke PurezzO Clinicals peelings maken de huid niet dunner, maar stimuleren juist de elasticiteit, bevorderen de stevigheid, verbeteren je huidstructuur en verzorgen je huid intensief. 

PUREZZO CLINICALS 

PurezzO Clinicals is een wetenschappelijk geformuleerde huidverzorgingslijn uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en heerlijke natuurlijke aroma`s.

Er is een uitgebreide keuze aan natuurlijke producten voor alle huidtypen, anti-aging en huidproblemen. PurezzO is hypo-allergeen. Natuurlijke ingrediënten en je huid staan centraal. 

Effectieve werkstoffen vormen de basis van onze producten voor huidverzorging en huidverbetering, zoals: stamcellen (plantaardig), vitaminen, biologische fruitzuren, phyto werkstoffen, mineralen, vitaminen, peptiden, verstevigende en hydraterende ingrediënten.

 

De producten zijn ontwikkeld om je huidconditie te verbeteren en intensief te verzorgen. Door de speciale samenstelling worden de ingrediënten door je huid herkend en optimaal opgenomen, waardoor een product effectief werkt. 

PurezzO Clinicals Natuurlijke huidverzorging

met 100% actieve werkstoffen

Quattro Cosmetics | Zuider Parallelweg 58a | Velp | Gelderland | Nederland

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail