Detox Masque

& Peeling 

Alle huidtypen-zuiverend & mild peelend masker

 

Dit mild peelend masker met biologische fruitzuren zuivert je huid intensief. Voor met een intensieve detox werking voor iedere huid. Dit hydraterend vitaminen masker is onmisbaar voor de optimale regeneratie van iedere huid of als voorbehandeling voor een andere PurezzO Clinicals Peeling. Detox Peel & Masque verzorgt je huid intensief en maakt haar zichtbaar gladder. Voor een mooie huid met een stralende, gezonde teint.

Huidtypen: alle huidtypen

Werking: hydraterend, regenererend, voedend, mild peelend, zuivert en heeft een detox werking

Resultaat: een goed gehydrateerde, zuivere en gevoede huid met een egale, stralende teint

Actieve werkstoffen, o.a.:

  • Ascorbic Acid - vitamine C: een krachtige antioxidant, stimuleert de collageen productie, heeft een positief effect op hyperpigmentatie.

  • Zinkoxide: ontstekingsremmend, zuiverend

  • Vitamine E: een antioxidant, voor natuurlijke huidverzorging

DETOX MASQUE & PEELING 50 ML

Milde zuiverend peeling masker

€ 52,30

PurezzO Clinicals Detox Masque & Peel is een mild peelend en zuiverend masker met een intensieve detox werking voor iedere huid. Dit hydraterend vitaminen masker is onmisbaar voor de optimale regeneratie van iedere huid. Detox Peel & Masque verzorgt je huid intensief en maakt haar zichtbaar gladder. Voor een mooie huid met een stralende, gezonde teint.

Gebruik: Na de reiniging met een van de PurezzO Clinical Cleansing Gels een kleine hoeveelheid Detox Masque & Peel aanbrengen op een nog vochtige huid en ca. 10- 15 minuten laten inwerken. Verwijderen met lauwwarm water. 

 

PurezzO Clinicals producten bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij, vrij van verstoppende minerale oliën, lanoline, paraffine en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

INHOUD: 50 ML

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail