PUREZZO

EYE SHADOW

Mooie sprankelende oogmake-up

De huid rondom je ogen is dunner en gevoeliger. Onze minerale eye shadows zijn vrij van kunstmatige geur-en kleurstoffen, hypo-allergeen, irriteren je ogen niet en kunnen daardoor probleemloos gebruikt worden als je gevoelige ogen hebt of lenzen draagt. Je hebt maar een kleine hoeveelheid eye shadow nodig op je ogen een stralende oogopslag te geven.

De eye shadows  kunnen met een droge penseel worden aangebracht voor een subtiele kleur. Op het ooglid kunt u verschillende kleuren aanbrengen voor mooie resultaten. Voor een intenser kleurresultaat kun je vooraf de penseel licht bevochtigen.Om deze long lasting eye shadows als eye liner aan te brengen kun je de penseel licht bevochtigen en met een vaste hand de poeder op de wimper rand aanbrengen. Door de unieke samenstelling van onze eye shadows kunt u ze bij het aanbrengen ook mooi in elkaar laten overlopen. Tip: De eye shadows kun je mengen met een transparante lipgloss voor schitterende gekleurde lippen.

De oogschaduwkleuren donkerbruin, antraciet en zwart zijn perfect als  wenkbrauwpoeder te gebruiken en alle oogshaduws zijn ook als eye-liner te gebruiken. Je kunt ze nat of droog aanbrengen met een penseel. Kan ook worden aangebracht met een natte eyelinerborstel om een scherpe "vloeibare" eyelinerlook te creëren.

De oogschaduw tinten Gold en Pearl zijn ook erg goed voor contouren om uw gezichtsvorm met make-up visueel te perfectioneren.