PurezzO

Ogen & Lippen verzorging

De ogen en lippen worden vaak vergeten in de dagelijkse huidverzorging. 

Om huidveroudering tegen te gaan en je gezicht er stralend uit te laten zien is het belangrijk dat je deze dagelijks optimaal verzorgt en ze wat extra`s biedt.

Flawless Serum is een onmisbare boost voor je gezicht, oogcontour en décolleté. Het serum met vitamine C en hyaluronzuur verstevigt je huid en vermindert wallen en donkere kringen.

Orange Restore & Lip Balm is een frisse, beschermende balsem tegen huidirritaties, kloven, een ruwe, droge en dunne huid. De balsem is een multifunctioneel product en heeft een heerlijk sinaasappel aroma.

 

Shea Butter is een natuurlijk, waardevol vet en bevat veel voedingsstoffen, vitamine A, E en F, en biedt een natuurlijke bescherming tegen zonlicht.

FLAWLESS SERUM

€ 50,10

Anti-aging, lippen, oogcontour - huid spannend serum

Flawless Serum is een onmisbare boost voor je gezicht, oog contour en decolleté. Het serum met vitamine C en hyaluronzuur lift en verstevigt je huid en vermindert wallen en donkere kringen. Tip 1: voor een mooier effect kun je dit serum gebruiken als huid spannende ampul voorafgaand aan het aanbrengen van make-up. Tip 2: Mooiere lippen? Breng dit serum dagelijks aan op je lippen.

Gebruik: `s morgens en `s avonds een kleine hoeveelheid op de gereinigde huid of rondom je ogen of lippen aanbrengen. 

ORANGE RESTORE & LIP BALM

€ 9,70

Alle huidtypen, kloven, droge huid - herstellende lippen/kloven balsem

Frisse, beschermende balsem tegen huidirritaties, kloven, een ruwe, droge en gesprongen huid. Deze balsem is een Multi-purpose product en heeft bovendien een heerlijk sinaasappel aroma. Shea Butter is een natuurlijk, waardevol vet en bevat vele voedingstoffen, vitamine E en F en biedt van nature een bescherming tegen zonlicht. Dit kostbare natuurlijke ingrediënt wordt gebruikt voor de verzorging van de extreem droge huid, bij de eczeem, kloven, voor de droge en gevoelige huid van de lippen, voor verzorging van de nagelriemen, bij extreme koude, in de zon en om de kleurpigmenten te fixeren na het aanbrengen van permanente make-up (lip contour/ wenkbrauwen). Orange Restore & Lip Balm verzorgt je lippen & maakt ze zacht en soepel, verhindert uitgedroogde lippen en kloven.

Gebruik: dagelijks naar wens aanbrengen. *Deze balsem is bij koude temperaturen wat steviger van samenstelling. Je kunt bij koudere temperaturen de balsem even warm wrijven tussen twee vingers voordat je hem aanbrengt.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail