PUREZZO

BODY CARE

Alles voor een mooie zachte huid!

Om je huid dagelijks optimaal te verzorgen en huidveroudering tegen te gaan kun je de Revitalizing Hand & Body Massage Cream gebruiken. Dit is een hydraterende, verfrissende en verzorgende crème die je ook uitsteken als handcrème tegen ruwe handen of voor een ontspannende gezichts- en decolleté massage kunt gebruiken. Deze crème heeft een aangename frisse textuur en een heerlijk natuurlijk aroma. 

Heb je een ruwe of vale huid of beginnende rimpelvorming dan kun je deze aanmerkelijk gladder en zachter maken door dagelijks de Glycolic Cream op de huid aan te brengen. Deze peelende crème stimuleert de celdeling, heeft een peelende werking en zorgt voor een super gladde huid.

Heb je een ruwe huid met kloven? Dan is de herstellende Orange Repair & Lip Balm een ware weldaad voor je huid. Deze frisse vitaminen balsem met zuivere Shea Butter bevordert het herstel van je huid en beschermd haar optimaal.

Om je huid dagelijks op een te beschermen tegen de zon kun je over je crème de Natural Sunshade aanbrengen. Deze crème is ook als verzorgende crème te gebruiken en geeft je huid een mooie stralende teint. Als je er niet van houdt om make-up te gebruiken kun je deze crème ook in plaats van foundation gebruiken. Het voordeel: Natural Sunshade verstopt je huid niet, werkt matterend en kleurt met iedere huidskleur mee. Gebruik maar een een kleine hoeveelheid voor een mooi resultaat!

© 1999 - 2021 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 21 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail