top of page
Olie massage

purezzo clinicals body care

Om je huid dagelijks optimaal te verzorgen en huidveroudering tegen te gaan kun je de Revitalizing Hand & Body Massage Cream gebruiken. Dit is een hydraterende, verfrissende en verzorgende crème die je ook uitsteken als handcrème tegen ruwe handen of voor een ontspannende gezichts- en decolleté massage kunt gebruiken. Deze crème heeft een aangename frisse textuur en een heerlijk natuurlijk aroma. 

Heb je een ruwe of vale huid of beginnende rimpelvorming dan kun je deze aanmerkelijk gladder en zachter maken door dagelijks de Glycolic Cream op de huid aan te brengen. Deze peelende crème stimuleert de celdeling, heeft een peelende werking en zorgt voor een super gladde huid.

Om je huid dagelijks op een te beschermen tegen de zon kun je over je crème de Natural Sunshade aanbrengen. Deze crème is ook als verzorgende crème te gebruiken en geeft je huid een mooie stralende teint. Als je er niet van houdt om make-up te gebruiken kun je deze crème ook in plaats van foundation gebruiken. Het voordeel: Natural Sunshade verstopt je huid niet, werkt matterend en kleurt met iedere huidskleur mee. Gebruik maar een een kleine hoeveelheid voor een mooi resultaat!

BODYCARE

bottom of page