PurezzO Serums

Hoge concentraties natuurlijke werkstoffen 

PurezzO Serums zijn een boost voor je huid. Bij acne, een onzuivere huid, bij rimpelvorming, rosacea kan je huid wat extra verzorging gebruiken.

 

De wetenschappelijk geformuleerde serums met innovatieve werkstoffen activeren en verbeteren zichtbaar de huid conditie.

 

Flawless Serum, Purifying Cream Serum & Rosa Solution spray zijn geformuleerd uit hoge concentraties natuurlijke werkstoffen. Deze power producten zijn een verrassend aangename aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging.

Innovative Natural Skincare

ROSA SOLUTION 30 ML

€ 24,60

Rosacea, gevoelige huid - kalmerende spray

De kalmerende spray met o.a. plantaardige stamcellen, vitamine C en Calandula verbetert je huidimmuunsysteem en vermindert roodheid. Verbetert het vochtgehalte van je huid, werkt kalmerend en ontstekingsremmend en kan gebruikt worden voor een onzuivere huid, acne en rosacea.

Gebruik: Gedurende de dag naar behoeft op het gezicht sprayen. Let op: niet in de ogen sprayen. Bij contact met de ogen met water spoelen.

PURIFYING CREAM 30 ML

€ 25,15

Puistjes, onzuivere huid - zuiverend serum

Dit zuiverend crème serum met o.a. distel, biologisch fruitzuur en zinkoxide verzorgt de probleemhuid en werkt ontstekingsremmend voor de onzuivere huid en bij acne. Het serum vermindert roodheid en verfijnt de poriën.

Gebruik: Deze effectieve kuurcrème kun je op puistjes en een onzuivere huid aanbrengen, na reiniging met een van de cleansing gels en gebruik van de Daily Toner. Je kunt Purifying Cream afwisselen met Balance Cream.

FLAWLESS SERUM 15 ML

€ 50,00

Anti-aging, lippen, oog contour - verstevigend anti-aging serum

Flawless Serum is een onmisbare boost voor je gezicht, oogcontour en decolleté. Het serum met vitamine C, Hamamelis en hyaluronzuur lift en verstevigt je huid en vermindert wallen en donkere kringen. Tip 1: voor een mooier effect kun je dit serum gebruiken als ampul voorafgaand aan het aanbrengen van make-up. Tip 2: Mooiere lippen? Breng dit serum dagelijks aan op je lippen.

Gebruik: `s morgens en `s avonds een kleine hoeveelheid op de gereinigde huid of rondom je ogen of lippen aanbrengen.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail