PUREZZO

SERUMS

Hoge concentraties natuurlijke werkstoffen 

PurezzO Serums zijn een boost voor je huid. 

 

De wetenschappelijk geformuleerde serums met innovatieve werkstoffen activeren en verbeteren zichtbaar de huid conditie.

 

Flawless Serum, Purifying Cream Serum zijn geformuleerd uit hoge concentraties natuurlijke werkstoffen. Deze power producten zijn een verrassend aangename aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging.

Daily Anti-aging Lip & Eye Cream voor alle huidtypen met o.a. hyaluronzuur, pompoen extract en cranberry, verzorgt de huid rondom je ogen en de huid van je lippen intensief. Deze crème is een weldaad voor je lippen en oogcontour. Het is rijk aan antioxidanten vitamines en voedingstoffen. Maakt je huid ongekend glad en zacht.

 

Flawless Serum is een onmisbare boost voor je gezicht, oogcontour en decolleté. Het serum met vitamine C en hyaluronzuur lift en verstevigt je huid en vermindert zwelling, wallen en donkere kringen. Tip 1: voor een mooier effect kun je dit serum gebruiken als ampul voorafgaand aan het aanbrengen van make-up. Tip 2: Mooiere lippen? Breng dit serum dagelijks aan op je lippen.

PurezzO Clinicals Purifying Cream met o.a. glycolzuur, distel extract en zinkoxide, voor de onzuivere huid werkt zuiverend, ontstekingsremmend en verzorgt de probleemhuid optimaal. Dit serum vermindert zichtbaar roodheid en verfijnt de poriën.

Schoonheidsproduct

Innovative Natural Skincare