top of page
Gezichtsbehandeling

RENEWAL PEELING

Intensieve peeling voor professioneel gebruik

PurezzO Clinicals Renewal Peeling is een intensieve anti-aging peeling met bevat natuurlijke verzorgende werkstoffen en AHA`s (biologisch fruitzuur). Deze hydraterende fruitzuur peeling stimuleert de cel vernieuwing, zorgt voor een gecontroleerde zuurafgifte, verfijn de huid textuur, vermindert rimpels en pigmentvlekken en maakt de huid zichtbaar gladder en zachter. 

Huidtypen: rimpels, pigmentvlekken, bijna alle huidtypen, behalve de gevoelige huid, puistjes, pigmentvlekken & anti-aging.

Werking: intensieve peeling, anti-aging, anti-rimpel, verfijnt de poriën, vermindert littekens, maakt de huid gladder en zachter, verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidconditie, anti-inflammatoir, stimuleert cel vernieuwing.

Resultaat: een zuivere huid met een fijnere, stevigere huid structuur en een egalere teint.

Actieve werkstoffen, o.a.:

Glycolic Acid: fruitzuur, stimuleert de collageen productie, werkt mild peelend, simuleert de cel vernieuwing en heeft een hydraterende werking.

Panthenol- pro- vitamine B5: stimuleert de celstofwisseling, bevordert het herstel van de huid, verbetert de hydratatie, vermindert irritatie, werkt hydraterend, ontstekingsremmend en kalmerend. Panthenol zorgt ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt en dat oppervlakkige tekenen van veroudering verminderen. Het bevordert zo de energie toevoer naar de cellen en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen.

Allantoïne (plantaardig): stimuleert cel vernieuwing en herstel door de keratolytische werking. Het hydrateert de tussen celstof tussen de huidcellen, waardoor de huid ook in staat is zichzelf beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf het en heeft een kalmerende, anti-irriterende werking.

International:

 

Intensive Anti-aging Peelung mit hochwertige biologischen Fruchtsäuren.

Peeling anti-anti-age et purifiante avec acides de fruits.

Peeling intensivo purificante, anti invecchiamento. Con acidi della frutta. 

 

La purificación intensiva exfoliación con ácidos de frutas anti-adad. 

 

Professional use only.

PEELINGS

bottom of page