schoonheidsspecialist

PUREZZO CLINICALS PEELINGS

The science of skincare as nature intended.

Om een egale en stevigere huid te verkrijgen kun je bij verzorging van je huid een peeling toevoegen.  Een peeling verwijderd de dode huidcellen waardoor je huidconditie verbeterd en je huid er stralender uit komt te zien.

 

Bovendien stimuleert het de aanmaak van elastische vezels en maakt het je huid zichtbaar gladder. Onzuiverheden en acné vermindert en ze verfijnen lijntjes en rimpels. 

 

PurezzO Clinicals  biedt een nieuwe generatie peelings. Deze veroorzaken  geen onnodige vrije radicalen stress in je huid zoals de ouderwetse peelings, maar stimuleren juist de elasticiteit, verbeteren je huidconditie,  hebben een intensief verzorgende werking en zorgen dat je optimaal resultaat krijgt.

 

Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is, is er een ruime keuze aan milde tot zeer intensieve effectieve peelings voor  professioneel gebruik met biologische fruitzuren, glycolzuur, salicylzuur (AHA`s, BHA`s en PHA`s) en speciaal voor thuisgebruik peelings en mild peelende producten.

PurezzO biedt een uitgebreide keuze  aan milde tot zeer intensieve  peelings voor professioneel salon gebruik en peelings voor thuisgebruik o.a. glycolzuur peelings, salicylzuur peelings, enzymen peelings, Pumpkin Peeling, Cocos Peeling, Peach Peeling, Detox Peeling & Masque, Papaya Peeling, de exclusieve Renewall Peeling en de zeer intensieve  Clinical Peeling (deze peeling is uitsluitend voor professioneel gebruik) die tot een week na de behandeling doorwerkt. 

 

De wetenschappelijk geformuleerde peelings van PurezzO Clinicals werken met je huid samen om de huidconditie te verbeteren en maken je huid stralend. Ze hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn volstrekt ongevaarlijk voor de huid, zijn niet pijnlijk en geven langdurig resultaat. Ze verwijderen niet alleen de dode huidcellen van je huid, maar bevatten ook actieve werkstoffen die je huid intensief verzorgen.

Je kunt PurezzO Clinicals  peelings gebruikten voor anti-aging, de gevoelige huid en rosacea, een zon beschadigde huid, puistjes, een vale huid en nog veel meer.

De huid heeft na een PurezzO Clinicals peeling maar een korte herstelperiode nodig en de peeling heeft geen langdurige "down time" periode. De peelings zijn volstrekt onschadelijk voor je huid. Je huid kan een paar dagen na de behandeling wat droger aanvoelen door het vrijwel onmerkbaar afstoten van dode huidcellen , maar is direct zichtbaar gladder en merkbaar zachter. De peelings brengen je huid in optimale gezondheid & conditie, verfijnen je huidstructuur en verbeteren de opname van actieve werkstoffen en vitamines.

De huidvriendelijke PurezzO Clinicals peelings maken de huid niet dunner, maar stimuleren juist de elasticiteit, bevorderen de stevigheid, verbeteren je huidstructuur en verzorgen je huid intensief. 

Pipetting Monsters en Test Tube