top of page
Gezichtsscrub

PUREZZO CLINICALS PEELINGS

Voor mooie egale, stevigere huid kun je bij verzorging van je huid een peeling gebruiken. Een peeling verwijderd dode huidcellen waardoor je huidconditie verbeterd en je huid er stralender uit komt te zien. Bovendien stimuleert het de aanmaak van elastische vezels en maakt het je huid zichtbaar gladder. Onzuiverheden, acné,  lijntjes en rimpels verminderen. PurezzO Clinicals  heeft een nieuwe generatie peelings ontwikkeld. Deze veroorzaken  geen onnodige vrije radicalen stress in je huid, maar stimuleren juist de elasticiteit, verbeteren je huidconditie en hebben een intensief verzorgende werking, voor optimaal resultaat. 

 

Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is, is er een ruime keuze aan milde tot zeer intensieve effectieve peelings voor  professioneel gebruik met biologische fruitzuren, glycolzuur, salicylzuur (AHA`s, BHA`s en PHA`s) en speciaal voor thuisgebruik peelings en mild peelende producten. PurezzO biedt een uitgebreide keuze  aan milde tot zeer intensieve  peelings, o.a. Pumpkin Peeling, Cocos Peeling, Peach Peeling, Detox Peeling & Masque, Papaya Peeling, Renewall Peeling en de zeer intensieve  Clinical Peeling die tot een week na de behandeling doorwerkt. 

 

De wetenschappelijk geformuleerde peelings van PurezzO Clinicals werken samen met je huid en verbeteren je huidconditie. Ze maken je huid weer stralend, hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn volstrekt ongevaarlijk voor de huid, zijn niet pijnlijk en geven langdurig resultaat. Ze verwijderen niet alleen de dode huidcellen van je huid, maar bevatten ook actieve werkstoffen die je huid intensief verzorgen. Je kunt PurezzO Clinicals  peelings gebruikten voor anti-aging, de gevoelige huid en rosacea, een zon beschadigde huid, puistjes, een vale huid en nog veel meer. De huid heeft na een PurezzO Clinicals peeling maar een korte herstelperiode nodig en de peeling heeft geen langdurige "down time" periode. De peelings zijn volstrekt onschadelijk voor je huid. Je huid kan een paar dagen na de behandeling wat droger aanvoelen door het vrijwel onmerkbaar afstoten van dode huidcellen , maar is direct zichtbaar gladder en merkbaar zachter. De peelings brengen je huid in optimale gezondheid & conditie, verfijnen je huidstructuur en verbeteren de opname van actieve werkstoffen en vitamines. De huidvriendelijke PurezzO Clinicals peelings maken de huid niet dunner, maar stimuleren juist de elasticiteit, bevorderen de stevigheid, verbeteren je huidstructuur en verzorgen je huid intensief. 

PEELINGS

bottom of page