PurezzO Kabuki & Penselen 

Top kwaliteit make-up kwasten voor mooie make-up.

De kwaliteit van make-up kwasten is belangrijk voor het aanbrengen van een make-up.

 

Onze kwasten zijn onmisbaar voor het aanbrengen van een mooie egale make-up met een natuurlijke uitstraling.

 

De kwasten gemaakt van super zachte synthetische vezels en zorgen voor een mooie en gelijkmatige verspreiding  van de minerale make-up.

 

De kwasten voelen heerlijke zacht aan, nemen geen crèmes op in de haren (zoals bij dierlijk haar) en verliezen geen haren. 

 

Onze compacte Kabuki  kwasten zijn eenvoudig in de tas mee te nemen, hygiënisch en makkelijk wasbaar, en diervriendelijk vervaardigd zonder dierenleed.

 

Oogshaduw kwasten zijn perfect voor het aanbrengen van oogschaduw en lip gloss. 

PUREZZO EYE SHADOW/LINER PENSEEL

€ 11,45

Voor aanbrengen oogschaduw en liner

Hoewel onze  PUREZZO MINERALS® minerale make-up makkelijk in gebruik is, is het nog makkelijker om deze toe te passen met onze hoogwaardige cosmetische penselen. Deze zijn natuurlijk vrij van dierenharen. Met deze hoogwaardige cosmetische penseel breng je onze minerale make-up zo effectief mogelijk aan en geniet je van het gewichtloze gevoel van PUREZZO MINERALS® Mineral Make-Up op de huid.

PUREZZO KABUKI - FOUNDATION/ BLUSHER KWAST

€ 12,75

Voor aanbrengen foundation en rouge

De Kabuki kwast is onmisbaar voor de juiste toepassing van de minerale make-up. De borstelharen liggen dicht tegen elkaar kunnen de minerale make-up zeer goed absorberen. De speciale vorm van de Kabuki-borstel maakt het gemakkelijk om de minerale make-up gelijkmatig in cirkelvormige bewegingen aan te brengen. De kabuki kwast is perfect te gebruiken voor onderweg en geschikt voor de handtas. De Kabuki is vrij van dierenhaar en eenvoudig hygiënisch te reinigen.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail