top of page
PurezzO dag en nachtcrèmes

PUREZZO CLINICALS DAG- & NACHTCRÈMES

Je kunt een PurezzO Clinicals crème `s morgens en `s avonds gebruiken om je huid te verzorgen, te hydrateren, als bescherming voor je huid, om huidveroudering tegen te gaan, als bescherming tegen de zon of om een huidprobleem aan te pakken. Of je nu een normale huid hebt, een gevoelige huid, acne, rosacea, een verslapte huid, pigmentvlekken of nog veel meer... wij hebben voor ieder huidtype en huidprobleem een crème met high-tech werkstoffen. 

 

Onze crèmes bevatten op je huidtype afgestemde concentraties werkstoffencomplexen en bieden je huid alles wat het nodig heeft. Deze crèmes kun je als dag & nachtcrème gebruiken, hebben een prettige textuur, een fris natuurlijk mild aroma van essentiële oliën en worden volledig opgenomen door de huid en laten dus geen vettige laag op je huid achter waardoor je huid gaat glimmen. Alle crèmes zijn vrij van minerale oliën en ingrediënten die je huid kunnen irriteren en verstoppen.

Voor optimale hydratie & verzorging voor je huid overdag en `s nachts hebben wij verzorgende 24-uurs crèmes. Deze crèmes hebben een aangename prettige textuur en worden volledig door je huid opgenomen zonder een vettige laag op je huid achter te laten. Omdat niet iedere huid gelijk is heeft PurezzO Clinicals een crème voor ieder huidtype.

CRÈMES & GEL

bottom of page