top of page
PurezzO Mineral Make-up

HOE BRENG IK PUREZZO MINERALE MAKE-UP AAN?

STAP 1: REINIGEN MET EEN CLEANING GEL

Het is belangrijk om je huid eerst goed te reinigen. Reinig je huid goed met een cleansing gel. Dep je huid droog. Tip: Gebruik evt. Daily Toner spray met hyaluronzuur voor een optimale hydratatie van je huid. De minerale make-up blijft nog langer mooi op een goed gehydrateerde huid.

STAP 3: AANBRENGEN VAN DE MINERALE FOUNDATION

Minerale make-up heeft geen primer nodig. Gebruik een Kabuki kwast voor het aanbrengen van je make-up. Doe een kleine hoeveelheid van de foundation (blusher of oogschaduw) in de deksel van het potje, dit voorkomt dat je grote hoeveelheden gebruikt die je niet nodig hebt. Na een aantal keren weet je precies wat voor jou  de perfecte hoeveelheid is die je nodig hebt voor een optimale dekking. Dep de kwast in de deksel en klop de overmatige hoeveelheid even af aan de rand zodat de overmaat aan minerale poeder in de deksel valt. Breng een kleine hoeveelheid poeder aan met korte, draaiende bewegingen een mooie egale dekking krijgt en herhaal dit naar wens meerdere malen over het gehele gezicht. Begin op het gebied van het gezicht dat de meeste dekking nodig heeft. Het is beter om met dunne lagen te werken dan te proberen om alles in één keer te dekken.

STAP 4: AANBRENGEN VAN DE MINERALE BLUSHER:

Doe een kleine hoeveelheid van de foundation (blusher of oogschaduw) in de deksel van het potje, dit voorkomt dat je grote hoeveelheden gebruikt die je niet nodig hebt. Na een aantal keren weet je precies wat voor jou  de perfecte hoeveelheid is die je nodig hebt voor een optimale dekking. Dep de kwast in de deksel en klop de overmatige hoeveelheid even af aan de rand zodat de overmaat aan minerale poeder in de deksel valt.Breng met de kabuki kwast de poeder aan op de gedeelten die je wil accentueren.

STAP 5: AANBRENGEN VAN DE MINERALE EYE SHADOWS:

De eye shadows  kunnen met een droge penseel worden aangebracht voor een subtiele kleur. Op het ooglid kunt u verschillende kleuren aanbrengen voor mooie resultaten. Voor een intenser kleurresultaat kun je vooraf de penseel licht bevochtigen. Om deze long lasting eye shadows als eye liner aan te brengen kun je de penseel licht bevochtigen en met een vaste hand de poeder op de wimperrand aanbrengen. Door de unieke samenstelling van onze eye shadows kunt u ze bij het aanbrengen ook mooi in elkaar laten overlopen. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een mooi resultaat. Je kunt de make-up evt. fixeren met de PurezzO Toner spray.

STAP 6: VERZORGDE LIPPEN:

De eye shadows & blushers kun je mengen met lipbalsem voor schitterend gekleurde lippen.

STAP 2: JE FAVORIETE CRÈME AANBRENGEN

Je kunt na de reiniging met een cleansing gel je favoriete crème gebruiken. Als de crème goed is opgenomen kun je minerale make-up aanbrengen.

Tip: voor een mooi liftend effect kun je i.p.v. een crème het Flawless Serum gebruiken voorafgaand aan het aanbrengen van de minerale make-up. Als het serum of de crème goed is opgenomen door je huid kun je de minerale make-up aanbrengen.

MINERAL MAKE-UP

bottom of page