top of page
pompoen

PUMPKIN PEELING

PurezzO Clinicals Pumpkin Peeling & Spa Pumpkin peeling met pompoen enzymen bevat meer dan 100 waardevolle voedingsstoffen en is rijk aan vitaminen en aminozuren. Deze hydraterende pumpkin peeling kun je gebruiken voor het gezicht en de oogcontour. Het verfijnt de poriën, geeft je huid een stralende teint, maakt je huid zijdezacht, vermindert  ouderdomsvlekken, sproeten en lijntjes.

Huidtypen: alle huidtypen, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, een ruwe huid, fijne lijntjes en rimpels.

Werking: anti-aging, hydrateert, verzorgt, zuivert, verwijdert de dode huidcellen, heeft een anti-aging werking, verfijnt de poriën, heeft een positieve werking op ouderdomsvlekken en een ruwe huid, stimuleert de cel vernieuwing.

Resultaat: een zachte, gladde, gehydrateerde en verzorgde huid.

Actieve werkstoffen, o.a.:

Hippophae Rhamnoides Olie - Duindoorn olie: Duindoorn bessen bevatten appelzuur, azijnzuur en flavonoïden en een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. Duindoorn olie is een rijke bron van vitamine C en heeft een sterke regeneratieve, anti oxidatieve en verzorgende werking.

Fucus Vesiculosis: zuivert hydrateert, verzacht en stimuleert de stofwisseling en is rijk aan o.a. mineralen, muco polysachariden, aminozuren en essentiële vetzuren.

Glycosaminoglycanen: onderhouden en ondersteunen van collageen, elastine en zorgen voor weefselspanning in de cellulaire ruimten en houden de eiwit vezels in balans. Ze bevorderen ook de mogelijkheid van collageen en elastine vezels om vocht vast te houden.  Ze zijn van essentieel belang voor het epidermale en dermale cel metabolisme en om het  collageen en elastine van de huid in goede conditie te houden. GAG's zijn belangrijk bij de reactie van koper peptiden om de huid te helpen herstellen bij rimpels en littekens. Deze koolhydraten, de waterreserve van de levende epidermis en dermis, zijn afhankelijk van de vochtinname.

 

Glycosaminoglycanen zijn ook gekoppeld aan het lymfestelsel.

Gebruik: Na de reiniging met een van de PurezzO Clinical Cleansing Gels een kleine hoeveelheid Pumpkin Peel aanbrengen op een droge huid en ca. 10- 15 minuten laten inwerken. Verwijderen met lauwwarm water. 

PEELINGS

bottom of page