top of page
Image by Happy Surani

PAPAYA PEELING

Deze milde enzymen gezichtspeeling heeft een detox werking en geeft je huid direct een  intensief fris, verzorgt gevoel. Deze verzorgende peeling met een aangenaam fruit aroma verwijdert op een milde manier de dode huidcellen, verfijnt de huidtextuur, hydrateert en geeft iedere huid een stalende teint. De peeling kan gebruikt worden voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid en is ook geschikt als voorbehandeling voor een intensievere PurezzO Clinicals peeling.

Huidtypen: alle huidtypen, de gevoelige huid, rosacea.

Werking: hydrateert, verzorgt de huid intensief, verbetert de huidconditie, verwijdert de dode huidcellen, verfijnt de poriën, verzorgt de huid, geeft een stralende teint.

Resultaat: een optimaal gehydrateerde en verzorgde huid met een stralende teint.

Actieve werkstoffen, o.a.:

  •   Papaïne: enzymen verkregen uit Papaja vruchten. Deze eiwitsplitsende stof verwijdert op een milde manier de dode huidcellen en heeft een desinfecterende werking

  • Zeewierextract - Laminaria Digitata: bevat verschillende soorten suikers, eiwitten, aminozuren en vitaminen en mineralen en sporenelementen. Het verbetert de hydratatie van de huid en heeft een detox werking.

  • Kamille: werkt intensief kalmerend en ondersteunt de huidregeneratie.

PEELINGS

bottom of page