top of page
zouten Massage

purezzo clincials scrub & toners

Balance Toner met o.a. calendula, bramen extract, vitamine C, spirulina en tea tree kun je dagelijks gebruiken om je huidconditie te verbeteren en de roodheid van je huid te verminderen. Deze ontstekingsremmende toner werkt balancerend voor de acne huid, onzuivere huid en bij acne.

Daily Toner met antioxidanten werkt als een hydraterend serum, kalmeert en verbetert je huidspanning. Anti-aging werkstoffen verzorgen en zuiveren, verfijnen de poriën, geven de huid een stalende teint en verbeteren de weerbaarheid van je huid. Deze  spray is heerlijk na de reiniging, maar ook gedurende de dag om het vochtgehalte van je huid  op peil te brengen.

De verzorgende Natural Toner met Aloë Vera en Mango is rijk aan antioxidanten, voedende ingrediënten en vitamines. Revitaliseert en brengt je huid in balans en is geschikt voor de normale huid.

Sensitive Toner voor de gevoelige huid met Aloë Vera en DL-Panthenol is rijk aan antioxidanten, voedende ingrediënten en vitamines. Revitaliseert en brengt je huid in balans.

 

Anti-aging Recovery Toner vermindert de tekenen van het ouder worden. Met krachtige antioxidanten en o.a. bosbessen extract, niacinamide en Bèta caroteen is rijk aan antioxidanten, voedende ingrediënten en vitamines. Deze verzorgende toner revitaliseert je huid en is onmisbaar voorafgaand aan het aanbrengen van de je crème.

 

De heerlijke geur van natuurlijke essentiële oliën en bijzondere werking van PurezzO Clinicals Daily Scrub maken je scrub behandeling tot een ware Wellness behandeling. De zachte scrub verfijnt je poriën, zorgt voor een stralende huid en verwijdert op een milde manier de dode huidcellen zonder je huid te beschadigen. Na gebruik ervaar je het gevoel van een ongekend zijdezachte huid. 

SERUMS & TONERS

bottom of page