PurezzO

Zonbescherming

Bescherm je huid tegen huidveroudering.

Beschermen tegen de zon.

 

Natural Sunshade is een verzorgende & hydraterende getinte anti-aging crème met een natuurlijke zon bescherming die je als verzorgende & hydraterende crème kunt gebruiken, maar je kunt hem ook over een andere crème aanbrengen.

 

Deze frisse crème beschermd je huid optimaal,  is geschikt voor alle huidtypen en geeft je huid een natuurlijk stralende teint. De tint past zich aan ieder huidskleur aan.

Mooie lippen? Gesprongen huid? Kloven?

 

Orange Restore & Lip Balm biedt je uitkomst. Deze frisse, balsem beschermd tegen huidirritaties, kloven, een ruwe, droge en gesprongen huid. Deze balsem is een Multi-purpose product en heeft bovendien een heerlijk sinaasappel aroma. Shea Butter is een natuurlijk, waardevol vet en bevat vele voedingstoffen, vitamine E en F en biedt van nature een bescherming tegen zonlicht.  

NATURAL SUNSHADE 30 ML

€ 18,80

Alle huidtypen - getinte zon bescherming

Getinte crème met een natuurlijke zon bescherming, Aloë Vera, bèta caroteen en vitamine E voor alle huidtypen. De verzorgende crème geeft je huid een mooie stralende teint, verzorging & hydratatie en maakt de huid zijdezacht. De tint past zich aan je huidskleur aan. Deze aangename lichtgewicht matterende crème wordt optimaal opgenomen door de huid en laat geen glimmende laag achter op je huid. Tip: kan ook i.p.v. foundation of BB-crème gebruikt worden. 

Huidtypen: voor alle huidtypen, anti-aging, kan ook bij huidproblemen worden gebruikt. 

Gebruik: Deze crème kunt u dagelijks naar wens op je huid aanbrengen. De crème kan ook over een andere PurezzO Clinicals crème worden aangebracht. Je krijgt het mooiste resultaat als je deze crème dun aanbrengt.

ORANGE RESTORE & LIP BALM 10 ML

€ 9,70

Alle huidtypen, kloven, droge huid - herstellende lippen balsem

Frisse, beschermende balsem tegen huidirritaties, kloven, een ruwe, droge en gesprongen huid. Deze balsem is een multi-purpose product en heeft bovendien een heerlijk sinaasappel aroma. Shea Butter is een natuurlijk, waardevol vet en bevat vele voedingstoffen, vitamine E en F en biedt van nature een bescherming tegen zonlicht. Dit kostbare natuurlijke ingrediënt wordt gebruikt voor de verzorging van de extreem droge huid, bij de eczeem, kloven. 

Huidtypen: alle. Deze verzorgende lippen balsem voor kan ook gebruikt worden voor de droge en gevoelige huid van de lippen, voor verzorging van de nagelriemen, bij extreme koude, in de zon en om de kleurpigmenten te fixeren na het aanbrengen van permanente make-up (lip contour/ wenkbrauwen). Orange Restore & Lip Balm verzorgt je lippen & maakt ze zacht en soepel, verhindert uitgedroogde lippen en kloven.

Gebruik: naar wens aanbrengen.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail