top of page

Hoe krijg ik een super gladde huid?

Helaas heeft niet iedereen heeft een egale, stalende huid. Wie wil er geen mooie, gladde en egale huid? Oneffenheden, grove poriën, een vale huid, pigmentvlekken, ingegroeide haren, puistjes en een onrustige rode huid verstoren het ideale huidbeeld. Hoe kun je deze problemen nu effectief aanpakken? En als je al zo ver bent en het resultaat hebt bereikt is de volgende vraag: Hoe kan ik het resultaat optimaal houden?


Het verkrijgen van een mooie huid hoeft niet duur te zijn

Je hoeft niet altijd een ingreep te ondergaan, injectables te gebruiken of apparatuur te gebruiken als enige manier om die jeugdige stralende of stevige huid te verkrijgen. In feite levert het gebruik van goede producten en peelings een effectief, minder duur en minder invasief alternatief.

PurezzO Clinicals is een uitgebreide lijn geformuleerd uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Peelings de meest krachtige, niet-chirurgische huidverbetering.

Peelings zijn wanneer ze goed worden toegepast, een van de meest krachtige, niet-chirurgische huidverbeteringen die beschikbaar zijn. Ze stimuleren huid regeneratie, verwijderen dode huidcellen en verminderen rimpels, fijne lijntjes, grove poriën en balanceren de huid. Ze helpen ook om vlekken te verwijderen, hyperpigmentatie te behandelen en de algemene textuur en toon te verbeteren. Natuurlijk is niet iedere huid hetzelfde en is het van belang welke peelings je gebruikt. Je kunt het beste een peelings gebruiken die niet alleen een peeling geven aan de huid, maar ook wat toevoegen aan het huidbeeld, bijv. een peeling met verzorgende werkstoffen, hydraterende ingrediënten.


Moderne natuurlijke peelings en peelende producten zoals bv. Revitalizing Cleanser, Balance Cleanser, Daily Cleanser, Revitalizing Masque, Detox Peel & Masque, Glycolic Cream, Spa Pumpkin Peeling zijn samengesteld uit zuivere natuurlijke werkstoffen en hebben het voordeel dat deze een weinig tot geen down-time geven, geen vrije radicalen stress en een optimaal resultaat geven bij veel huidproblemen en zijn gedurende het hele jaar te gebruiken.


Ook een gevoelige huid verliest dode huidcellen en heeft regelmatig een peeling nodig om een gladder, stralende huidbeeld te verkrijgen. Dus een milde enzymen peeling zoals bijv. Spa Pumpkin peeling. Het spreekt voor zich dat je het beste resultaat verkrijgt door een goede thuisverzorging in kuurverband evt. in combinatie met een kuurbehandeling in de schoonheidssalon.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page