top of page

Hoe kun je optimaal reinigen?

Een goede huidverzorging valt of staat met de reiniging om optimaal resultaat van je huidverzorgingsproducten te krijgen. PurezzO zeepvrije cleansers zijn hygiënische vloeibare gels. Ze reinigen intensief, hebben een heerlijk natuurlijke aroma en verzorgen zonder een laagje op je huid achter te laten.


PurezzO Clinicals Cleansers


Verzorgende crèmes kunnen na deze reiniging beter door je huid worden opgenomen en geven hierdoor beter resultaat. Het beste is om je huid twee keer per dag te reiniging: `s morgens om de afvalstoffen van je stofwisseling en dode huidcellen te verwijderen en `s avonds om je make-up en afvalstoffen te verwijderen. Je kunt deze gels gebruiken in combinatie met water, licht je huid ermee masseren, evt. even in laten werken en afspoelen met lauwwarm water. Er zijn verschillende reinigingsgels zodat je een passende reiniging voor je huidtype kan gebruiken:


Balance Cleanser


Frisse, zuiverende reinigingsgel met biologische fruitzuren en vitamine C helpt je huid in balans te brengen en werkt ontstekingsremmend. Deze mild peelende cleanser is een verzorgende en hydraterende reiniging voor de onzuivere huid, probleemhuid en een onzuivere huid met pigmentvlekken.


Daily Cleanser


Deze verzorgende reinigingsgel met o.a. biologische fruitzuren, Aloë Barbadensis, Hamammelis en verzorgende ingrediënten kan voor elk huidtype gebruikt worden. Deze frisse gel heeft een mild zuiverend schuim en maakt je huid zichtbaar gladder. De reiniging heeft een heerlijk natuurlijk aroma, verfijnt je poriën, verzorgt en maakt je huid zijdezacht.


Revitalizing Cleanser


Deze revitaliserende anti-aging reiniging met biologische fruitzuren is geschikt voor alle huidtypen. De mild peelende reiniging werkt optimaal tegen huidveroudering en pigmentvlekken. Geschikt voor dagelijks gebruik. De verfrissende cleansing gel verbetert de conditie van de zon beschadigde huid en maakt je huid zichtbaar gladder en zachter.


Sensitive Cleanser


Deze aangename reiniging met Bèta Glucan, Aloë Barbadensis, plantaardige muccopolysacchariden en verzorgende werkstoffen verbetert het immuunsysteem van je huid en heeft een heerlijk natuurlijk aroma. Sensitive Cleanser, kalmerende reinigingsgel, heeft een verzorgende, hydraterende werking en is speciaal ontwikkeld voor de normale-, gevoelige huid en rosacea.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page