PurezzO kuurcrèmes

Heeft je huid iets extra`s nodig?  

PurezzO Clinicals heeft effectieve crèmes met actieve cosmeceuticals werkstoffen die je huidprobleem efficiënt aanpakken. Deze cremès met hoogwaardige werkstoffen helpen om je huidconditie te verbeteren en werken tegen huidproblemen zoals puistjes (acne), een doffe of vale huid, een ruwe huid.

Onze crèmes hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn aangenaam en prettig van textuur waardoor ze goed door de huid worden opgenomen.

Ze zijn vrij van minerale oliën, waardoor ze je huid niet verstoppen, vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, hypo-allergeen, dierproefvrij en bevatten hoogwaardige natuurlijke cosmeceutical werkstoffen.

GLYCOLIC CREAM 30 ML

€ 22,50

Alle huidtypen, grove poriën, vale huid - Peelende crème

Deze mild peelende, kuurcrème met o.a. 10% biologische fruitzuren, vitamine C, Calendula en een krachtige anti-aging werkstoffen maakt je huid super glad, heeft een positief effect op pigmentvlekken, geeft je huid een natuurlijke glans en verfijnt je poriën. De crème is geschikt voor gezicht, hals en decolleté. Stimuleert de aanmaak van elastische vezels, en maakt iedere huid weer stralend. Deze frisse crème met een heerlijk natuurlijk aroma is rijk aan antioxidanten.

Huidtypen: alle huidtypen.

 

Gebruik: Deze kuurcrème kun je dagelijks, `s morgens en/ of `s avonds, na de reiniging met een van de PurezzO Clinicals cleansing gels en gebruik van de Daily Toner dun op je huid aanbrengen. Je kunt de crème evt. naar wens afwisselen met een op jouw huidtype afgestemde PurezzO Clinicals Cream.

PURIFYING CREAM

€ 25,15

Puistjes/acne, onzuivere huid - Kuurcrème

Deze zuiverende crème verminderd zichtbaar acne, ontstekingen en roodheid, verstopte poriën en acne. Bevat o.a. biologisch fruitzuur, distel en zinkoxide en verzorgt intensief de probleemhuid. Het crème serum verfijnt de poriën en maakt je huid gladder.

Huidtypen: de probleemhuid, jeugdacne en acne.

Gebruik: Deze effectieve kuurcrème kun je op puistjes en een onzuivere huid aanbrengen, na de reiniging met een van de cleansing gels en gebruik van de Daily Toner. Je kunt Purifying Cream afwisselen met bijv. de Balance Cream.

Please reload

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail