top of page

Chirale werkstoffen voor een mooiere huid

Om optimaal voor je lichaam te zorgen sport je of zorg je voor voldoende lichaamsbeweging, voldoende nachtrust, een laag stressniveau en gezonde eetgewoonten. Ook een goede verzorging van je huid hoort daarbij. Hoe houd je je huid optimaal in conditie? Door gezonde crèmes? Of heb je wat extra`s nodig? Speciaal ontwikkelde natuurlijke cosmeceuticals bevatten werkstoffen die in samenwerking met je huid de functies van je huid beïnvloeden en verbeteren zichtbaar de conditie van je huid. Natuurlijke cosmeceuticals verbeteren de uitstraling van je huid door gezonde voedingstoffen in de huid te brengen. Het is daarom zo belangrijk dat deze ingrediënten worden herkend door je huid om te kunnen worden opgenomen.


Is chiraliteit belangrijk?

Als je dure speciaal samengesteld huidverzorgingsproducten gebruikt kan je soms ervaren dat je huid wel zacht en glad voelt, maar dat je huidprobleem niet echt verbetert. Sommige van deze producten geven geen tot weinig huidverbetering of irriteren je huid. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit heeft te maken met de chiraliteit van werkstoffen. Chiraliteit is een mijlpaal in de wetenschap van de huidverzorging. Voedingstoffen en lokaal aangebracht producten hebben alleen toegang tot de huid door specifieke receptoren. Daarom moet een product zo geformuleerd zijn dat het door de specifieke receptoren kan worden opgenomen. De receptoren werken als magneten en trekken de chirale ingrediënten in de epidermale huidlaag. Ze hebben een intensieve anti-aging werking doorat ze het DNA stimuleren en dermale atrofie verminderen.


Passende werkstoffen

Celmembraan receptoren zijn selectief met de opname van materialen en geven alleen toegang aan degenen die geschikt zijn. Een huidcel neemt alleen stoffen op die overeen komen met een receptor. Dit is de reden waardoor chirale producten beter worden opgenomen en superieur zijn aan alle andere vormen van huidverzorging. Door hun chiraliteit komen ze precies overeen met de moleculaire vorm van de receptoren van je huid. Ze bieden een optimale verzorging voor iedere huid, zonder je huid te irriteren.


ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page