PurezzO & Huidtypen

Omdat niet iedereen gelijk is en dezelfde huid heeft, heeft PurezzO een uitgebreid aanbod aan producten voor verschillende huidtypen.

Als je het gewenste resultaat voor jouw huid wil krijgen, is het belangrijk dat je producten gebruikt die voor jouw huidtype geschikt zijn. 

Acne komt in vele vormen voor en is uitstekend te behandelen  met de PurezzO Clinicals acne behandelingen, professionele peelings & uitgebalanceerde natuurlijke thuisverzorging.

Acne & Puistjes

PurezzO Clinicals dierproefvrije producten bevatten geen minerale oliën, parabenen & zijn vrij van synthetische parfums of kleurstoffen, waardoor deze ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Gevoelige huid

Het is belangrijk om iedere huid optimaal gezond en in conditie te houden door deze te voorzien van voldoende hydratatie, antioxidanten, innovatieve verzorgende werkstoffen.

Normale huid

PurezzO Clinicals rosacea producten met stamcellen en kalmerende natuurlijke werkstoffen verbeteren het huid immuunsysteem, werken ontstekingsremmend en kalmeren en verminderen zichtbaar roodheid van de huid.

Rosacea

Huidveroudering start vaak vrij onmerkbaar. PurezzO Clinicals anti-aging behandelingen & thuisverzorging verminderen zichtbaar de tekenen van huidveroudering.

Anti-aging

Verfijn de poriën en verbeter je huidbeeld met high-tech natuurlijke werkstoffen complexen. Deze producten met biologische fruitzuren en actieve cosmeceutical werkstoffen maken je huid zichtbaar gladder, fijner van structuur en stralender.

Grove poriën

De huid rondom je ogen is gevoeliger, omdat deze huid dunner is. Verzorging van de huid rondom je ogen met innovatieve werkstoffen & antioxidanten voorkomt vroegtijdige huidveroudering. 

Oogcontour

Dehydratatie verergert door onjuiste verzorging en een verminderde vochtinname. PurezzO Clinicals producten bieden je huid een zee aan hydratatie door hoge concentratie bijzondere hydraterende werkstoffen.

Vochtarme huid

Stimuleer de vale huid met onze natuurlijke cosmeceuticals, bijzondere werkstoffen complexen en krijg een mooie stralende teint.

Vale huid

Producten met biologische fruitzuren en balancerende werkstoffen zorgen ervoor dat je dode huidcellen worden verwijdert, je minder snel verstoppingen, een onzuivere huid & mee-eters krijgt en je huidconditie verbeterd.

Onzuivere huid

Discoloration Cream remt effectief de activiteit van tyrosinase, dat verantwoordelijk is voor de productie van melanine en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken en balanceert de productie van melanine. 

Pigmentvlekken

© 2020 Quattro Cosmetics Medicosmetica - Ruim 20 Jaar Beauty Leverancier! | Telefoon | Mail